VIP-school      verkoop / informatieverwerking / personenzorg

Welkom in de VIP-school

De VIP-school is een TSO/BSO-school in het centrum van Gent. VIP staat voor Verkoop, Informatieverwerking en Personenzorg. De letters geven dus al aan welke opleidingen jongeren hier kunnen volgen.

We zijn een zorgzame school, wat onder meer betekent dat we bewust investeren in extra begeleiding van leerlingen. We zijn er immers van overtuigd dat elke jongere talenten heeft. We helpen dan ook graag jongeren om mits de nodige motivatie en inspanningen een getuigschrift/diploma te halen.

De VIP-school heeft drie vestigingsplaatsen, elk met hun eigen project:

foto martelaarslaan

Aan de Martelaarslaan zijn jongeren vanaf 12 jaar welkom in de eerste graad. Vanaf de tweede graad kiezen jongeren tussen een opleiding in de Zorg, Handel of Publiciteit.

foto Labyrint

Het Labyrint aan de Offerlaan biedt een zesjarige BSO-opleiding volgens de Freinetmethodiek.

foto Toren van Babel

De Toren Van Babel aan de Bargiekaai biedt onderwijs voor anderstalige nieuwkomers en taalbadklassen.